Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


1963 Mercedes Benz 190SL

A csaknem egy évtizede hosszú gyártásból az utolsó, az 1963-as Mercedes Benz 190SL talán a legritkább a Mercedes 190SL sorozatban. Valójában az 104SL-ről csak 190 példa jött le abban az évben Stuttgartban, 54-et exportáltak az Egyesült Államokba, 50-et pedig nem amerikai modellek. Ha egy 1963-as Mercedes SL klasszikus autót szeretne vásárolni magángyűjteményébe, az ER Classics csapata olyan tippekkel szolgálhat Önnek, amelyekre szüksége lehet a kereséshez. Míg ezeknek az autóknak a minősége elsőrangú, a tervezésben és a mérnöki tervezésben van néhány hiba, amelyeket érdemes megemlíteni, ha Mercedes 190SL-t szeretne vásárolni. Először is, a karosszéria nélküli felépítése miatt a Mercedes 190SL rozsdamentes. A vásárlóknak tisztában kell lenniük a rozsdával kapcsolatos problémákkal, és a legtöbb esetben el kell menniük minden olyan Mercedes 190SL-től, amely erős rozsdát mutat. A rozsda fennállásának hiányos javítása csak súlyosbíthatja a problémát, ezért győződjön meg róla, hogy alaposan ismeri a vásárolt termékeket. A vizsgálandó területek közé tartoznak a kerékkutak, az alvázkeret sínek, a csomagtartó padlói és a pótkerék-kutak, valamint a hátsó hátsó karok rögzítési pontjai.

Keresek egy klasszikus Mercedes-t? 

Az eredeti mechanikus alkatrészek újabb képet nyújtanak az autó történelméről. A teljesség jelentős költségtényező a Mercedes Benz 190SL 1963 vásárlásának teljes költségében, ezért a vásárlóknak tisztában kell lenniük az autóval kapcsolatos bármilyen helyreállítással vagy munkával.

Mercedes Benz Classic autók eladó