Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1962 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet

Az 1961-ben a Fintail sorozathoz hozzáadva, hogy a Sedan társával együtt működjön, az 1962-es Mercedes Benz 220SEb Cabriolet növeli a piaci lefedettséget az Egyesült Államokban. Egy olyan korszakban, amikor az amerikai autógyártók Cadillac és Ford autókat gyártottak, a Mercedes Benz ezzel a modellel nyomot hagyna a piacon. 1961 és 1965 között a Mercedes Benz 2729SEb Cabriolet csak 220 darabot gyártottak. Ha összehasonlítja ezt az ugyanabban az időszakban gyártott 14173 Coupe egységekkel, nyilvánvaló, hogy miért olyan kívánatos a Mercedes Benz 220SEb Cabriolets. Ha egy 1962-es Mercedes Benz 220SEb Cabriolet vásárlásán gondolkodik, akkor jó helyen jár tippek és információk beszerzéséhez.

Keresek egy klasszikus Mercedes-t?

Az 1962 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet másik fő vonzereje az, hogy először Mercedes bevezette az elülső és hátsó zúzózónákat. A jelenleg szabványos fejlesztések magukban foglalják a visszahúzható biztonsági öveket és a légrugós rendszert. Az 1962 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet megvásárlásakor mindig alaposan ellenőrizze a rozsdát. A Cabriolet modellek nagy igénye miatt sok kupakot átalakítottak, így mindig ellenőrizze, hogy az autó eredeti-e. Néhány mechanikai probléma, amelyet figyelembe kell venni, az olajszivárgás, a szelepvezetők, a sebességváltó gyengesége, a kopott kormánycsillapító és az öregedésfék és a vízcsövek.

Mercedes Benz Classic autók eladó