Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1960 Mercedes Benz 190SL

Az 190-as Mercedes Benz 1960SL az 50-es évek elején Max Hoffman, a Mercedes Benz amerikai importőrének elképzelése volt, mivel elismerést adott a piacon a tekintélyes 300SL alacsonyabb árú kiegészítéséért. Hoffman marketing stratégiája az volt, hogy kamatoztassa a 300SL győzelmét a Carrera Panamericana 1952-es mexikói közúti versenyen, és kivételes értékesítésre számított az ilyen sportos kivitelek számára. Abban az időben az amerikai autópiac nagy hasznot hozott az európai sportautók gyártói számára is. A Mercedes 190SL-t hivatalosan az 1954. februári New York Motor Sport Show-n mutatták be a Mercedes 300SL kupé mellett, és sok dicséretet és elismerést kapott a sajtótól. A W121 vagy a Mercedes 190SL modellek időtálló kialakítása talán ennek a kivételes sorozatnak az egyik legfontosabb eladási jellemzője.

Keresek egy klasszikus Mercedes-t?

Ha úgy döntött, hogy az 1960-as Mercedes Benz 190SL a megfelelő klasszikus autó az Ön számára, az ER Classics örömmel ad néhány tippet a keresés hatékonyabbá tételéhez. Talán az egyik legjobb tipp az, ha talál egy példát egy 1960-as SL-re, amely eredeti karosszéria-panel és króm alkatrészekkel rendelkezik. Annak ellenére, hogy a Mercedes 190SL 1960-at futószalagon építették, az autó még mindig nagyrészt egyedi kialakítású. Ha egy 190SL helyreállítását tervezi, az eredeti karosszéria nélküli vagy króm nélküli autó helyreállításával járó munka hatalmas, gyakran váratlan költségeket jelenthet. A Mercedes Benz megkönnyítette a választott 190SL eredetiségének azonosítását, mivel az ajtókon, a motorháztetőn, valamint más alkatrészeken az autó karosszéria számát bélyegezték. Ha több területen talál egyező számokat, akkor valószínűleg meglehetősen eredeti példát talált. Másrészt az ER Classics abban is segíthet, hogy megtalálja a teljesen felújított 1960-as Mercedes Benz 190SL-t, ha nincs kedve restaurálási projekten dolgozni.

Mercedes Benz Classic autók eladó