Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


1955 Mercedes Benz 190SL

Az 190SL egy nagyszerű kollekciós autó, és viszonylag megfizethető. A Mercedes által gyártott 1955-1963, az 1955 Mercedes Benz 190SL-t a Road and Track dicsérte a tervezésért és a kivitelezésért. Kupéként kapható, leválasztható merevlemezzel, vagy kabriószárral, kabrió felső részével. Bár az autó megosztotta a Mercedes 300SL-tel azonos tengelytávot, néhány Mercedes Benz 190SL komponens valójában az 180-szalonból származott.

Keresek egy klasszikus Mercedes-t?

A NY Motor Show-ban a prototípus feltárása és az 1955 gyártás kezdete között számos módosítás történt. Az első Mercedes-test egy alumínium burkolattal, törzsfedéllel és kötőjelzel ellátott acél vázt használt. Még az alumínium daraboknál is, az autó majdnem 2600 fontot mérlegelt. Sok gyártási változás történt az 1955 Mercedes Benz 190SL fejlesztése során, ideértve a műszerfal módosítását is, a tengelykapcsoló működtető karját módosították, és az üzemanyag töltőcsövet a tartály bemenetén egyenesen levágták. A kupéhoz a hátsó kerékburkolat szemöldökét dekoratív díszlécekkel szerelték fel, és a belső ajtó paneleket csavarokkal rögzítették. Néhány olyan mutató, amely meghatározza, hogy van-e eredeti 1955 190SL, amikor egy klasszikus Mercedes Benz-t vásárol. Ha többet szeretne megtudni a Mercedes Benz 190SL-ről, az ER Classics csapata várja Önt. Vegye fel velük a kapcsolatot, hogy többet megtudjon és megismerje a klasszikus autókat!

Mercedes Benz Classic autók eladó