Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1958 Austin-Healey 100-6

Az Austin-Healey 100-6 a második a 3 Healey modellek közül, amelyek később a Big Healeys-ként váltak ismertté. A funkciók közé tartozik az 2 hangszín és egy új fix szélvédő is. A korai 100-6 modellek elődeikhez képest viszonylag gyenge teljesítményükről ismertek. Ezt az 1957-ben egy új fej hozzáadásával rögzítették. Számos klasszikus autósgyűjtő számára az 1958 Austin-Healey 100-6 modellek ideális vásárlást jelentenek, mivel az összes változást és módosítást az Austin-Healey 100-6 egész életében megtették.

Keresek egy klasszikus Austin-Healey-t?

Érdekli az 1958-100 6 vásárlása? Több dolgot kell keresni. Ezek olyan brit autók, amelyekről ismert, hogy problémái vannak a Lucas elektromos rendszereivel. Ezek a rendszerek valószínűleg javításokat igényelnek az autó egész életében. A karbantartási javításokhoz, mint ezekhez, költségvetést kell készítenie. A test és az alváz az Austin Healey 100-6 leggyengébb részei, és az alkatrészek drágák lehetnek. Ezek csak néhány az ER Classics által kínált tippekről. Ha többet szeretne megtudni vagy böngészni az online 1958 100 6 autók leltáráról, javasoljuk, hogy fedezze fel ezt a weboldalt.

Austin-Healey Classic autók eladó